Frakt og levering

Legg inn bestilling 
Samsara sender til hele Norge. Ønsker du å handle hos oss, gjør du det på følgende måte. Du legger inn en ordre på samsara.no, hvoretter du mottar en ordrebekreftelse på mail. Sjekk at alt informasjon er korrekt på ordrebekreftelsen. Hvis det er feil ber vi deg ta kontakt med en gang, så vi får rettet opp i feilen innen ordren blir sent.

Vi behandler din ordre 
Vi behandler din ordre samme dag eller dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen. Vi pakker og sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre førstkommende mandag. 

Vi tilbyr følgende fraktmetoder

Posten
Vi bruker Posten som fraktleverandør til våre leveranser. Posten leverer enten til nærmeste postkontor eller ved mindre pakker, rett i postkassen. Av erfaring vil leveringstid være 1-4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Samsara eller Posten har mye trafikk. Når pakken er sendt fra oss, vil du motta en mail med angrerettskjema og sporingsnummer, så du kan følge pakken videre.

Vi tar en fast fraktpris på 49,- (med unntak Svalbard som har fast frakt 199,-).

Vi sender dessverre ikke til Utlandet. Unfortunately, we don`t ship internationally.

For uavhentede pakker belastes du med 250,-. Uavhentede varer omfattes ikke av angreretten.

Pakke Levert Hjem
Ønsker du din pakke levert hjem på døren, bør du velge denne leveringsmetode fra Posten. Du får beskjed om forventet leveringsdag i god tid, med sporingslenke, på sms eller mail. Via Sporingslenken kan du enkelt endre utleveringsdag.

Sjåføren ringer 30-60 min før ankomst på leveringsdagen. Du kan også gi Posten fullmakt til å sette pakken igjen ved døren eller på annet angitt sted.

Vi tar en fast fraktpris på 99,- for denne frakmetode.

Klikk og Hent
Å hente i vår butikk på Geilo er gratis, men varene må hentes i løpet av 5 dager fra pakken er klar. Du får en bekreftelse fra oss når varen er pakket og klar til henting. Husk å ta med ordrebekreftelsen (på papir eller elektronisk) og vis den i kassen.