Om oss

Your fashion is our Passion!

Vi er to jenter som driver klesbutikken og nettbutikken Samsara.
Vi har en stor passion for mote og vi jobber hardt for at butikken og nettbutikken skal fremstå hyggelig og personlig i alle ledd. Vårt mål er at du alltid skal finne de hotteste trender og den beste service på Samsara. Du skal alltid føle deg velkommen og godt tatt vare på, om ikke annet for en twist og en kaffekopp. Handler du på nett, skal følelsen av Samsara følge med deg hjem i pakken, med samme gode twisten, håndskrevet hilsen og hyggelig innpakking.

Vi mener at personlighet er det, som adskiller oss fra de store nettbutikkene og vårt lille Samsara-team har et sterkt ønske om, å hjelpe deg og gjøre din handleopplevelse ekstraordinær. Vi svarer deg fort og har rask levering, så hvis det er noe du leter etter på nettbutikken eller størrelser du er i tvil om, så ta endelig kontakt på tlf: 32090600, eller send oss en mail på post@samsarashop.no.

Merkene vi fører er bl.a:
Holzweiler, Ganni, Five Units, Second Female, By Timo, Cathrine Hammel, Arnie Says, Custommade, Selected Femme, Lois, Denim Studio, Goldbergh, Diemme, Jim Rickey, Public Relations, Front Society, Varsity, Astis, Deborah Lippmann, Voluspa, Swell, Quay, Corlin eyewear.

Happy Shopping!

Klem
Heidi og Karina